Pár perc olaszul kreatívan, mindennap!

Az Olaszpercek azzal a céllal jött létre, hogy a sok-sok olasz rajongónak, tanulónak segítsünk új, kreatív módon tanulni, elsajátítani a „Belpaese“ csodálatos nyelvét.

több, mint 20 év tanítási tapasztalat

Bármilyen életkorban el lehet kezdeni az olasz nyelvet hobbi, munka, utazás céljából!  

Egyéni és csoportos óráink elérhetőek online, bárhol is vagy a világban. 

Jelenleg elérhető óratípusok: 

 

  • egyéni órák
  • online kiscsoportos órák ( 2-4 fő)
  • csoportos online kurzusok
  • beszédfejlesztő órák, kurzusok
  • nyelvtanra specializálódó órák
  • nyelvvizsgára való felkészítés
  • szakmai nyelv oktatás

RÓLUNk

Ciao,

Jó, hogy itt vagy!

Pető Attila vagyok, az Olaszpercek megálmodója, alapítója.

Magyar az anyanyelvem, de ezen kívül beszélek olaszul, angolul és németül. Tanultam már az eszperantó, az orosz, a latin illetve a finn nyelveket is.

A gimnáziumban kezdtem az olasz nyelv tanulását, de sajnos akkor még nem ivódott belém az a fajta szenvedély, ami az olasz embereket jellemzi. A gimnázium után jelentkeztem egy tolmács-idegenvezető iskolába, a Studio Italia nyelviskolába. Ennek sikeres elvégzése után tolmácsvizsgával a zsebemben, egyetlen Olaszországban töltött perc nélkül léptem át az Elte Alma mater kapuját és koptattam az Italianisztika szak padjait.

Az egyetemi évek alatt sem voltam rest kapargatni a gesztenyémet,  így végül a különböző tolmácsolási munkák segítségével sok-sok gyönyörű helyre juthattam el Olaszországon belül.

Az egyetemi éveim alatt kaptam egy lehetőséget, hogy csatlakozzak a Studio Italia tanári csapatához. A vállalati (pl. Ferrero, Alitalia) tanfolyamokon keresztül szerzett tapasztalatok sokat segítettek a lakossági tanfolyamokhoz szükséges magabiztosság megszerzéséhez. Ezután következett sok-sok boldog év rengeteg csoportos és magán tanítvánnyal, élményekkel és …..

 

Imádom a munkám.

Nagyon megható tud lenni amikor a tanítványaim visszajeleznek, hogy  hogyan foglaltak le egy szállást, hogyan rendeltek egy „cappuccio”-t a bárban, vagy hogy hogyan sikerült megszerezniük az “álommelót”.

Az én életemben az első helyen a családom áll, akik nélkül nem tudnám ezt a munkát ilyen lelkesedéssel csinálni. Nap mint nap belőlük merítek erőt, Ők adnak kreatív gondolatokat, amelyeket aztán formába öntve elétek tárhatok.

 

Remélem, hamarosan találkozunk! / Spero di rivederci a presto !

 

További információért keress Minket bátran! Állunk rendelkezésedre!

Saluti – Olaszpercek csapata

Diák

nyelvóra

%

Sikeres nyelvvizsga

Év tapasztalat

Jelentkezz még ma egy tanfolyamra!

Soha nincs késő elkezdeni egy új nyelv tanulását!

Mutasd a tanfolyamokat!üzenetet küldök